Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Schimbare de mentalitate. La Sadu banii pentru festivaluri merg către digitalizarea școlii

Schimbare de mentalitate. La Sadu banii pentru festivaluri merg către digitalizarea școlii

În condițiile în care evenimentele culturale au de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, iar modul în care va începe școala este sub semnul întrebării, primăria Sadu a luat decizia de transfera sumele prevăzute la început de an pentru festivaluri către digitalizarea școlii și achiziția de tablete pentru copii.

”Din cauza pandemiei și a prevederilor referitoare la desfășurarea online a școlii am considerat că evenimentele culturale nu mai pot să aibă loc și am realocat sumele prevăzute pentru festivaluri și evenimente culturale către dotarea elevilor cu tablete și laptopuri. Chiar dacă orele se vor relua fizic, la clasă, noi vrem să asigurăm copiilor condițiile necesare pentru digitalizarea completă a școlii”, a explicat primarul Valentin Ivan.

În jur de 220 de elevi vor beneficia de proiectul primăriei Sadu și vor primi tablete până la începutul anului școlar.

Chiar dacă impusă de pandemie, situația reprezintă o schimbare de mentalitate pentru sistemul educațional românesc.

”În acest moment considerăm că educația și sănătatea sunt prioritare și am decis realocarea sumelor necesare achiziției echipamentelor pentru copii”, mai arată primarul Valentin Ivan.

Foto: Primăria Sadu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1562

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Gicu G

Acum 3 ani

Daca se va si intampla acest lucru, jos palaria!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus