Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Ce facem în weekend? Ascultăm jazz și mâncăm gulaș

Ce facem în weekend? Ascultăm jazz și mâncăm gulaș

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de evenimente atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Vița-de-vie concertează în Piața Mare, iar la Muzeul Astra se desfășoară un concurs de gătit gulaș la ceaun.

La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit. Nu uitați că puteți profita și de un fresh răcoritor, ideal lângă orice preparat comandat. 

Vineri, 21 august

De la ora 18, teatrul Gong îi așteaptă pe copii la „Micii Detectivi”. Prețul unui bilet este de 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de zece persoane.

La terasa Mango, de la ora 18, resimțim ritmurile techno la Another kind of Friday. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Filarmonica de stat îi invită pe iubitorii de muzică, de la ora 21, să asculte un top al celor mai frumoase melodii în limba franceză.

Sâmbătă, 22 august

Între orele 10 -18, Muzeul Astra vă invită la un concurs de gătit gulaș, eveniment organizat în cadrul Festivalului Zilele Hungarikum, desfășurat între 21 și 23 august.

Iubitorii de jazz sunt invitați să participe în acest weekend la Sibiu Jazz Festival 2020. În acest an, pe parcursul celor trei zile de festival vom simți viața în ritmuri antrenante alături de Paolo Profeti & ArtHitElectronic - Swing Project, FIRMA - Commissioned Jazz-Rock Project (proiect creat special pentru SJF), Vita de Vie - Acoustic Jazz-Rock Project, Berti Barbera si mulți alții, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

La terasa Backyard Summer Garden sunteți așteptați de la ora 16, iar invitat special va fi Cipi HAMPU.

Direcția 5 concertează la Joyme Pub de la ora 20, iar biletele sunt disponibile pe IAbilet.ro.

Celor mici li se pregătesc surprize în Orașul Artiștilor, între orele 11-18, unde vor participa împreună cu părinții lor la diferite ateliere creative.

Tot sâmbătă, în Dumbrava Sibiului, începe Festivalul Internațional al culturii romilor care va încânta publicul cu muzică, dans, expoziții și meșteșuguri ale romilor.

Duminică, 23 august

Dacă nu ați ajuns vineri și sâmbătă la Sibiu Jazz Festival sau la Festivalul Zilele Hungarikum, o puteți face duminică deoarece este ultima zi de desfășurare a acestor evenimente. De asemenea, atelierele pentru copii continuă și duminică în Orașul Artiștilor.

De la ora 20:30, puteți urmări în Grădina BIS, piesa de  teatru „Născut în 2000”. Biletele sunt disponibile în rețeaua IAbilet.

Piața Habermann găzduiește în acest weekend evenimentul „Delicii Turcești”, unde iubitorii de dulce pot degusta renumitele baklavale, rahatul și plăcintele turcești.

 

Pe terasa cu flori a centrului Cultural Ion Besoiu rulează, de la ora 21, filmul „La cinci pași de tine”.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus