Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
10°C

Descinderi DIICOT la traficanții de droguri din Cisnădie. Patru, reținuți

Descinderi DIICOT la traficanții de droguri din Cisnădie. Patru, reținuți

În urma a patru percheziții desfășurate la Cisnădie, patru tineri au fost reținuți pentru 24 de ore fiind bănuiți de implicare într-o grupare specializată în comercializarea drogurilor de risc.

Ieri, 20 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, cu sprijinul Serviciului Antidrog Alba - Iulia, au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza orașului Cisnădie, județul Sibiu, la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut  și comercializat substanțe cu efect psihoactiv.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma perchezițiilor au fost ridicate cinci comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, șase telefoane mobile, cinci cartele telefonice, o pipă și un cântar.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri, față de aceștia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Acțiune a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Vizualizari: 1727

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus