Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Regele Cioabă poate candida la Primăria Sibiu. ”Le-a fost frică să verifice dosarul, pentru că au zis că am COVID”

Regele Cioabă poate candida la Primăria Sibiu. ”Le-a fost frică să verifice dosarul, pentru că au zis că am COVID”

Dorin Cioabă, intitulat rege internațional al romilor, va putea să candideze la Primăria Sibiu după ce judecătorii au decis astăzi că dosarul său este valid. Dorin Cioabă se declară dezamăgit de relația pe care a avut-o cu membrii Biroului Electoral de Circumscripție al Municipiului Sibiu. ”Comisia nu a verificat dosarele noastre, le-au încurcat și le-au făcut praf. Au vrut cu orice preț să-mi respingă candidatura. Au zis că nu am foaie de avere la dosar, au zis că nu am declarație că nu am colaborat cu securitatea, dar nici nu s-au uitat. Atât de bine au verificat că mi-au respins candidatura la Consiliul Local, că eu nici nu eram pe liste, iar pe cel care era nu l-au mai pus deloc. Au făcut totul varză. Semnăturile au zis că nu-s bune. I-am întrebat ce nu-i în regulă, n-au știu ce să-mi zică. Au dat-o din colț în colț. Lor le-a fost frică să verifice dosarul pentru că au zis că am COVID. Nici nu au pus mâna pe el, așa cred. M-au scos afară din birou, să vină altcineva. Mi-au trimis actele acasă, dar eu sunt vindecat. Nu poți proceda așa cu oamenii. M-au scos afară din birou, din primărie, că mă cheamă ei. Nu m-a mai chemat nimeni. La alții le-a zis, schimbă o declarație, vezi că nu ai completat bine”, a spus Cioabă.

În hotărârea de respingere dată în 19 august, comisia atrage atenția că ”din totalul de 850 de semnături nu au fost luate în calcul un număr de 346 semnături pentru nerespectarea prevederilor art. 51 alin. 3 din Legea nr. 115/2015, rezultând un număr de 504 semnături valide”, scrie în hotărâre. Acest articole scrie că ”susținătorii pot fi numai cetățeni români sau cetățeni ai Uniunii Europene cu drept de vot care au domiciliul ori reședința în circumscripția electorală în cauză. Un susținător poate sprijini mai mulți candidați la funcția de consilier local, consilier județean și primar”.

”Proiectele mele se vor canaliza spre marginea orașului”

Dorin Cioabă spune că în situația în care va ajunge primar al Sibiului, atenția sa se va îndrepta către cartierele mărginașe, către periferie. În plus, promite el, va sta de vorbă cu oamenii. ”Eu nu candidez pentru că sunt rom, eu candidez pentru că sunt sibian. Am toate drepturile și cred că Sibiul a făcut atâtea lucruri minunate pentru mine și sunt la vârsta de 50 de ani vreau să întind și eu mâna sibienilor și dacă ei vor să-i reprezint pentru următorii ani și să fac pentru ei anumite proiectele pe care administrația actuală și cea de dinaintea ei nu le-au făcut. Eu sunt primarul care vrea să se ocupe ai mult de periferia orașului, pentru că în centru toată lumea vrea să facă ceva. Proiectele mele se vor canaliza spre marginea orașului, acolo unde sunt încă străzi neasfaltate, acolo unde oamenii nu au condiții de trai, vreau să fiu un primar care să stea de vorbă cu oamenii, să aibă audiențe, să ajut”, a mai spus Dorin Cioabă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3444

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gheo Felinaru

Acum 3 ani

candva dau tigani romani afara

Raspunde

Calin .

Acum 3 ani

Deci daca iasa Dorin primar , va fi "haur" in Sibiu .. tati tiganii vor face hafaceri sa moara gibilan .. ho sa vedeti magazine cu haur pe peste tot si tati tiganii o sa fie hafaceristi ... HAULEO !!! Ie bine hasa ... ce pielea mea .. sasi am avut primari .. de ce sa nu avem si de astia colorati ? HAUR DOMNE ! HAUR ! . Voi va dati seama ca la cati tigani sunt , asta are sanse mari sa iasa primar pe judet ? :))

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus