Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Cum se dezvoltă un magazin pe timp de pandemie? USAdress propune sibiencelor rochii concepute de designeri americani

Cum se dezvoltă un magazin pe timp de pandemie? USAdress propune sibiencelor rochii concepute de designeri americani

Deschis exact la începutul pandemiei de Covid 19, magazinul USAdress a reușit să facă față acestei perioade dificile și să atragă clientele cu modelele de rochii unicat pe care le propune.

„Chiar dacă am deschis la începutul pandemiei, vânzările au fost destul de bune. Ne-a ajutat foarte mult pagina de Facebook a magazinului deoarece prin intermediul acesteia lumea a aflat mai repede despre existența noastră”, spune proprietarul magazinului.

Magazinul se diferențiază de celelalte de acest gen prin faptul că propune o gamă largă de modele de rochii unicat, aduse special din America. Acestea se împart în două categorii: rochii de vânzare și rochii de închiriat. „Am observat că în Sibiu nu prea se găsesc rochii de închiriat. Toate produsele pe care le aducem în magazinul nostru sunt din America. Aducem produse semnate de designeri care nu există în România. Credem că Sibiul are nevoie de un asemenea magazin și datorită acestui lucru ne-am gândit să deschidem unul”, adaugă acesta.

Reduceri și oferte speciale pentru iubitoarele de modă

De obicei, în magazin este adusă câte o mărime din fiecare model, tocmai pentru ca atunci când clientele merg la evenimente să se simtă unice. Pe lângă rochii,  USAdress pune spre vânzare diverse accesorii precum genți, încălțăminte, cercei sau produse de îngrijire aduse, de asemenea, din America.

În acest moment, magazinul USAdress propune clientelor sale trei mari oferte. Prima dintre acestea presupune o reducere de 50% la închirierea oricărei rochii din magazin. A doua ofertă le vizează pe primele 20 de cliente care vor face cumpărături de 250 de lei. La achiziționarea de produse de această sumă, sibiencele vor primi cadou o cremă de la Victoria’s Secret. Ultima ofertă presupune o redecure de 50% la toate gențile. „Ne-am gândit la câteva oferte speciale pentru clientele noastre. Sperăm că acest concept american le va încânta”, mai spune proprietarul USAdress.

Prețurile rochiilor variază în funcție de materialul din care sunt confecționate și de renumele persoanelor care le creează. „Hainele semnate de designeri cunoscuți au prețuri mai ridicate, de la 500 de lei în sus. Cele semnate de designeri mai puțin cunoscuți au prețuri accesibile, de la 70 de lei în sus. Cel mai ieftin obiect vestimentar din magazin costă 39 de lei, iar cel mai scump este o rochie pe care am vândut-o deja și care costa 6500 de lei”, explică acesta.

Cum se pot achiziționa produsele?

Cei interesați să vadă sau să cumpere produse, pot merge direct în magazinul USAdress, situat pe Calea Dumbrăvii, nr. 14. De asemenea, produsele sunt disponibile  pe pagina de Facebook a magazinului și pe site, cu livrare și retur gratuite pentru comenzile din Sibiu.

Pagina de Facebook: Usadress.ro

Adresa: Calea Dumbrăvii, nr. 14

Contact: 0744 667 076

Site: usadress.ro

Luni- Vineri: 10:00-17:00

 

Vizualizari: 3260

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus