Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Week-end fierbinte la Sibiu: Cod galben de caniculă în județ

Week-end fierbinte la Sibiu: Cod galben de caniculă în județ

Meteorologii au transmis vineri o informare de tip cod galben de caniculă, valabilă în cea mai mare parte a județului Sibiu în zilele de 29, 30 și 31 august.

În intervalul menţionat, în zonele de câmpie și de podiș disconfortul termic va fi accentuat și local va fi caniculă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor atinge 33...36 de grade și în jur de 37 de grade în regiunile sudice.

În ceea ce privește Sibiul, meteorologii spun că vom avea parte inclusiv de temperaturi de 35 de grade Celsius.

”În intervalul menţionat, local în județele Sibiu, Alba și Mureș, disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime vor atinge 33...35 de grade”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 847

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus