Luni,
26.10.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Tătaru despre redeschiderea școlilor și restaurantelor: „Avem o evaluare până în 1.500 de cazuri, dacă se respectă regulile”

31 August 2020 18:13

Tătaru despre redeschiderea școlilor și restaurantelor: „Avem o evaluare până în 1.500 de cazuri, dacă se respectă regulile”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că se așteaptă la circa 1.500 de cazuri zilnice de COVID-19, după redeschiderea restaurantele în spații închise, cinematografelor, teatrelor şi şcolilor. Aceasta, dacă regulile sanitare sunt respectate. În caz contrar, numărul de cazuri va crește mai mult și este posibil ca autorităţile să intervină cu restricţii în anumite zone.

„Avem o evaluare care merge până în 1.500 de cazuri, în condițiile în care se respectă regulile. Dacă nu se respectă regulile, vom avea o creștere și atunci vom fi nevoiți să reintervenim cu restricții în anumite zone. Aș merge pe o prognoză în care toată lumea respectă regulile și fiecare dintre noi ne facem partea noastră de treabă și atunci vom avea o creștere acceptabilă”, a spus ministrul, citat de digi24.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus