Sâmbătă,
24.10.2020
Partial Noros
Acum
14°C

Tătaru: Am văzut îngrijorare legat de mersul la școală, dar vedem parcurile și locurile de joacă pline

05 Septembrie 2020 10:45

Tătaru: Am văzut îngrijorare legat de mersul la școală, dar vedem parcurile și locurile de joacă pline

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a atras atenția din nou asupra respectării regulilor de protecție sanitară mai ales că vine "o lună de foc", și a subliniat că nu mersul la școală ar trebui să îngrijoreze, pentru că acolo sunt măsuri stabilite, ci faptul că parcurile sunt aglomerate, acolo fiind și bătrâni.

"Septembrie e o lună de foc. Avem lună de campanie electorală, avem revenire din concedii, crește numărul celor care folosesc mijloace de transport în comun, începe școala, avem alegeri. Avem măsuri pentru fiecare din aceste reveniri, să nu le spun relaxări. Să le respectăm, să rămânem pe acest platou zimțat, cu 1200 – 1300 de cazuri, număr mai mic duminica și luni când avem mai puține teste, și să ne putem adapta cu noua situație. Am văzut îngrijorarea legată de acest început de an școlar, dar să ne gândim că vedem parcurile și locurile de joacă aglomerate, vedem și bunici acolo, lipsa măștilor, a unui dezinfectant. Să nu ne temem de reluarea școlii când avem cadru legal cu norme! Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste reguli dincolo de școală", a declarat Nelu Tătaru, citat de digi24.

Citește și Locurile de joacă din parcuri sunt oficial închise, dar sunt pline de copii și părinți. Primăria: ”Respectarea legii nu poate fi monitorizată”

Vizualizari: 874

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus