Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Directorul Muzeului Astra a intrat în izolare. ”A început lupta cu Covid-19”

Directorul Muzeului Astra a intrat în izolare. ”A început lupta cu Covid-19”

Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra și președinte al Rețelei naționale a Muzeelor din România, a anunțat că a intrat în izolare, ca urmare a confirmării cu SARS-CoV-2 a soției sale.

”A început lupta cu Covid-19. Vineri, în urma testelor, soției mele i-a ieșit (testul – n.r.) pozitiv, iar al meu negativ. Suntem în izolare 14 zile și respectăm indicațiile autorităților”, a scris Ciprian Ștefan (37 de ani) pe pagina sa de Facebook. Potrivit lui, soția se simte bine, fără a a prezenta simptome specifice. ”Pentru siguranță, va efectua un test de analize”. 

Directorul celui mai mare muzeu în aer liber din țară spune că rămâne în permanent contact telefonic cu angajații Astrei. ”Prăpăditul ăsta de virus există și este tare parșiv. Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru! Va fi bine! «Iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă!» Doamne ajută!”, a mai transmis Ciprian Ștefan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus