Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

A vrut să facă o faptă bună și s-a ales cu banii luați. Poliția: „Fiți atenți”

A vrut să facă o faptă bună și s-a ales cu banii luați. Poliția: „Fiți atenți”

Un medieșean în vârstă de 60 de ani a fost reținut după ce ar fi profitat de bunătatea unui trecător și l-ar fi păgubit de 70 de lei.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din Mediaș au identificat un bărbat bănuit că la data de 11 septembrie, ar fi înșelat, pe stradă, un medieșean. În fapt, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, la data de 11 septembrie, în jurul orei 1530, i-ar fi solicitat victimei (un alt bărbat din Mediaș, în vârstă de 68 de ani) să îi schimbe 200 de lei din bancnote mici în bancnote mari și, profitând de neatenția acestuia, i-ar fi subtilizat din teancul de bancnote de câte 10 lei, 7 bancnote (70 lei), transmit autoritățile.

Împotriva acestuia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv al I.P.J. Sibiu, iar în cursul acestei zile a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar. 

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. 

„În acest context, stimați cetățeni, vă reamintim că o faptă bună sau un gest de ajutor acordat unor persoane rău intenționate vă poate transforma în victimele unei infracțiuni. Prin urmare, vă recomandăm să nu dați curs unor astfel de solicitări, să fiți atenți la cei care vă abordează pe stradă sub diferite pretexte, de la a vă vinde un produs sau a vă oferi un serviciu care, la prima vedere, poate părea avantajos”, recomandă reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus