Miercuri,
21.10.2020
Innorat
Acum
9°C

Fostul administrator al județului Sibiu redevine primar: ”am câștigat. Cu 80%”

28 Septembrie 2020 00:46

Fostul administrator al județului Sibiu redevine primar: ”am câștigat. Cu 80%”

Sebastian Dotcoș, fostul administrator public al județului Sibiu, și-a anunțat victoria în alegerile pentru Primăria Marpod.

Sebastian Doctoș revine în funcția de primar al comunei Marpod, pe care a părăsit-o în urmă cu patru ani pentru postul de administrator public al județului. Candidatul liberal a anunțat pe pagina lui de Facebook că a primit 80% din voturi.

”AM CÂȘTIGAT! Am primit 80% din voturile locuitorilor comunei Marpod din Sibiu! S-au închis urnele, s-au numărat voturile: VICTORIA este una clară! Un sincer și uriaș MULȚUMESC celor care m-au votat oferindu-mi astfel șansa încă unui mandat de PRIMAR pentru comuna Marpod! Într-un an total atipic, am reușit să ne adaptăm rapid noilor norme electorale, respectând cu strictețe regulile sanitare și evitând orice neplăcere care ar fi blocat accesul cetățenilor la exercitarea unui drept fundamental.

2020, un an care ne-a scos din vechile tipare sociale și comportamentale și, vreau să cred, că și din câteva tipare mentale retrograde care au blocat la propriu dezvoltarea acestei țări și, implicit, bunăstarea cetățenilor ei.

Fiind un an atipic, am gândit, la rândul meu, o campanie electorală atipică pentru ocuparea funcției de primar al comunei Marpod din partea PNL – Filiala Sibiu. Am închis Facebook-ul și am mers pe străzile și ulițele Marpodului și Ilimbavului, pe care le știu cu ochii închiși și am vorbit direct (regulamentar sanitar) cu alegătorii.

Discuțiile cu cei pe care îi voi reprezenta în următorul mandat mi-au clarificat câteva aspecte importante, ajutându-mă în mod direct să creez planul unei dezvoltări durabile, bazându-mă pe încrederea câștigată prin realizările concrete pe care le-am îndeplinit până în acest moment, dar și prin respectul câștigat prin felul meu de a fi, supărător de sincer și direct, refuzând să fac rabat de la principiile și valorile de bază în care cred și pentru care lupt: onestitate, curaj, liberă exprimare, comunicare directă.

Schimbarea în bine începe cu noi înșine și, da, CRED în viitorul comunei Marpod și, totodată, în potențialul economic al microregiunii Valea Hârtibaciului!

A fost o campanie electorală interesantă, din care am învățat multe lucruri, acum urmează să trecem LA TREABĂ!”, a scris Sebastian Dotcoș.

Sursa foto: Facebook / Sebastian Dotcoș 

Tag-uri: dotcos , marpod

Vizualizari: 14979

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus