Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
-2°C

Horațiu Marin, după alegeri: "Nu pot să nu fiu dezamăgit de absenteismul mare"

Horațiu Marin, după alegeri:

După numărarea a 98,72% din voturi, conform numărătorii paralele efectuate de liberali, Horațiu Marin (ALDE) a obținut 1,64% din voturile sibienilor. Într-un mesaj postat pe Facebook, candidatul ALDE la Primăria Sibiu se declară dezamăgit de numărul mic de sibieni care au votat, dar le mulțumește celor care "au ales să se implice".

"Alegerile locale s-au incheiat si vreau sa multumesc tuturor celor care au ales sa se implice! Indiferent de apartenența politică, fie ca suntem membrii ai unui partid sau nu, implicarea in viata comunitatii reflecta caracterul unei persoane si efortul dispus sa il dedice in afara caminului propriu, pentru comunitatatea din care face parte.

Nu pot sa nu fiu dezamagit de absenteismul mare de votanti si la fel nu pot sa inteleg ”pretențiile” pe care le avem de la alesii locali, dar comoditatea unor cetateni de a nu vota, implicit de a nu exista un interes sau apreciere fata de efortul depus de cei care aleg sa se implice. Acelor ”absenti” le transmit ca aceasta indolenta va fi si o consecinta a eventualelor ”nemultumiri” pe care, in general, tot cei care absenteaza, le reclama", scrie Horațiu Marin. 

"In continuare, eu, Horatiu Marin, aleg sa ma implic pentru ca, doar contribuind umar la umar, o comunitate poate inflori. Si va invit pe toti sa o faceti! Implicarea face diferenta!", adaugă acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus