Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Eroii lui Remus: 50 de sibieni au donat sânge pentru bărbatul rănit grav în accidentul de pe Coposu

Eroii lui Remus: 50 de sibieni au donat sânge pentru bărbatul rănit grav în accidentul de pe Coposu

Remus Zaharie se recuperează în Spitalul Județean Sibiu, în aceste momente, datorită sibienilor care au donat sânge într-un număr impresionant de mare. 

Bărbatul de 42 de ani, implicat vineri într-un accident în centrul orașului, pe bulevardul Corneliu Coposu, în timp ce se afla pe motocicletă, este în prezent stabil și conștient. Ieri a trecut printr-o intervenție chirurgicală care a durat mai multe ore și pentru care a avut nevoie de transfuzii sanguine. În urma unui apel lansat de un prieten al său, pe grupul de Facebook „Vă ajutăm din Sibiu”, 50 de sibieni au mers la Centrul de Transfuzii din curtea Spitalului Județean și au donat sânge. 

„Voiam să vă spun cât de minunați sunteți, oameni ai grupului. Datorită vouă, prietenul nostru Remus a primit sângele de care a avut nevoie și va fi operat. Totul va fi bine, nici nu are cum să fie altfel. Vă mulțumim din suflet pentru mobilizarea de care ați dat dovadă, cu toții sunteți #EroiiLuiRemus”, este mesajul pe care Răzvan Dinu, cel care a lansat apelul, l-a postat ieri pe grupul „Vă ajutăm din Sibiu”.

Potrivit reprezentanților spitalului, Remus se recuperează și va rămâne internat pentru supraveghere și tratament. „Pacientul din accidentul rutier din data de 25.09 a fost operat în cursul zilei de ieri. În momentul de față este stabil, conștient, cu evoluție bună. În cursul acestei dimineți i-au fost efectuate investigații radiologice de control. Va rămâne internat în continuare pentru supraveghere și tratament de specialitate în Cadrul Secției Clinice Ortopedie”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că un grav accident a avut loc vineri seara, pe B-dul Coposu, după ce șoferul unui autoturism, un tânăr de 20 de ani, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda 1 pe banda 2 și a acroșat motocicleta condusă regulamentar de sibianul de 42 de ani. Remus a fost preluat de un echipaj al Ambulanței Sibiu, cu traumatism de femur, traumatism toracic și la mâna stângă.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus