Luni,
30.11.2020
Ceata
Acum
-1°C

Mesajul domnului Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

01 Octombrie 2020 13:48

Mesajul domnului Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Îi onorăm, astăzi, pe toți seniorii României. Suntem cu gândul, cu sufletul, dar și cu fapta, alături de ei. Persoanele vârstnice, a căror zi internațională o sărbătorim astăzi, sunt părinții și bunicii noștri, sunt cei care ne-au dat viață, ne-au ocrotit și ne-au dat aripi.

Noi, social-democrații, am pus, întotdeauna, oamenii înainte de toate, iar bunăstarea seniorilor României a fost un țel major. Majorarea pensiilor și măsurile  de protecție socială sunt parte obligatorie din legislația oricărei țări civilizate, care își prețuiește cetățenii. Nu vom renunța la ele, indiferent de deciziile aberante ale celor aflați, acum, la guvernare.

Seniorii României merită tot respectul nostru, iar acesta nu se măsoară în vorbe goale, ci în fapte!

Asigurându-vă de toată prețuirea mea, vă doresc, stimate doamne și stimați domni, multă sănătate și viață lungă, alături de cei dragi!

La Mulți Ani!

Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Comentarii

1 comentarii

Gigi Kent Kent

Acum 1 lună

Tif mascariciul se baga in seama. Felicitari pentru infrangerea suferita in alegeri . Sper sa ajungi sa sapa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus