Joi,
13.05.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Portofel găsit de un jandarm sibian, pe stradă. A fost înapoiat proprietarului

Portofel găsit de un jandarm sibian, pe stradă. A fost înapoiat proprietarului

Un jandarm sibian a găsit în această dimineață, pe Calea Poplăcii, un portofel. În scurt timp, proprietarul a fost identificat și a fost invitat să își recupereze bunul. 

În timp ce se deplasa către sediul instituției unde își desfășoară activitatea, pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu, jandarmul sibian plutonier adjutant șef Novac Horațiu a găsit un portofel care conținea carduri, acte și o sumă de bani. Cu ajutorul colegilor aflați în serviciu la dispeceratul unității, proprietarul portofelului a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul Jandarmeriei pentru a-și recupera bunul pierdut, transmit reprezentanții instituției. După ce a verificat conținutul și a constatat că nu-i lipsește nimic, bărbatul i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său.

Cu această ocazie, jandarmii sibieni le reamintesc cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus