Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și va candida pentru un loc în Parlament

Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și va candida pentru un loc în Parlament

Prof. dr. Alexandru Rafila s-a alăturat echipei PSD, pe care o va reprezenta în Parlament, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

"Aşa cum v-am promis şi dumneavoastră, şi colegilor mei, şi simpatizanţilor PSD, de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă în primul şi în primul rând pentru specialiştii din prima linie deja recunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Astăzi îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. Este o luptă de durată. România şi românii şi Parlamentul au nevoie de specialişti în Parlament care să facă legislaţia pentru această luptă cu pandemia. (...) Parlamentul României are nevoie de specialişti în fiecare domeniu, dar în acest moment traversăm cea mai mare criză sanitară şi economică după cel de-al Doilea Război Mondial şi oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României", a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

"A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar, pe de altă parte, având în vedere că am avut o carieră administrativă în spate, am considerat că am suficient de multă experienţă să pot să ajut, nu neapărat PSD, să pot să ajut această ţară, împreună cu mulţi alţi colegi, încât să putem să avem o legislaţie în domeniul sănătăţii care să facă posibilă şi pentru oamenii din România un deziderat la care noi suntem parte, dar, din păcate, nu l-am atins: accesul universal la servicii de sănătate. Adică, fiecare om din această ţară să poată să obţină atunci când are nevoie, unde are nevoie, fără să îl împovăreze financiar, serviciile medicale de care ar trebui să beneficieze. E dificil, trebuie câteva ingrediente, în primul rând este nevoie de o legislaţie, este nevoie de oameni care să implementeze acea legislaţie, de finanţare şi poate mai presus de orice cred că este vorba despre buna credinţă în aceste demersuri", a spus Rafila.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1376

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rodica Șufană

Acum 3 ani

Normal, s-a inscris in cel mai mare si serios partid, aparatorul neamului romanesc! Bine ati venit in PSD, domnule doctor! Sibiul va iubeste!
Raspunde

Ale Sb

Acum 3 ani

Asa e dna Rodica, aveți dreptate. Sibiul îl iubește ca ca el nu mai găsește
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 3 ani

Sa-si vada de medicina lui si sa lase parlamentul. Sau e doar bagat in fata si dupa alegeri se retrage si lasa pe cei de dupa el , cum au facut la Bucuresti?
Raspunde

Toma Toma

Acum 3 ani

Da,ati fi putut ajuta aceasta tara neimplicandu-va politic!Asa,insa,sunteti in aceeasi tabara cu Eugen Nicolicea,Serban Nicolae sau Florin Iordache-toti unul si unul!Membru OMS?Si ce daca?Si Tudorel Toader a fost membru al Comisiei de la Venetia si a facut atat de mult rau Romaniei!Vreti sa ajutati Romania?Vai,ce vorbe mari in care nici Dvs. nu credeti!Imi cer scuze ca,o clipa,am putut gandi ca sunteti profesionist;m-am inselat!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus