Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

După prefect, a plecat în concediu de odihnă și directorul DSP

După prefect, a plecat în concediu de odihnă și directorul DSP

Prefectul Mircea Crețu se află în concediu de odihnă până luni, 19 octombrie, însă această perioadă a fost aleasă și de Gabriel Budescu, directorul Direcției de Sănătate Publică Sibiu (DSP) pentru a-și lua câteva zile de concediu de odihnă. Informațiile au fost confirmate de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, cea care este și ”vocea unică” pe informații legate de pandemia de coronavirus

În lipsa prefectului, măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus în județ sunt coordonate în aceste zile de subprefectul Rareș Macrea, iar în ceea ce privește activitatea DSP, activitatea este coordonată de Dr. Adela Morar, director executiv adjunct în sănătate publică.

Prefectul s-a întors din concediu pentru a conduce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Deși se afla în concediu, prefectul Mircea Crețu s-a întors ieri, pentru a conduce ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), instituția care controlează măsurile privind lupta cu pandemia. În cadrul acestei întâlniri s-au stabilit și noile restricții impuse în 15 localități, printre care și Municipiul Sibiu, după ce rata de incidență a cazurilor de coronavirus a trecut de 3 la mia de locuitori în patru localități, iar în alte 11 rata a trecut de 1,5.

Despre acest subiect s-a mai scris aici

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2382

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

The Minuteman

Acum 1 an

Doi domni bine platiti din taxele noastre. Prefectul...este acel individ, loial mafiei de la Bucuresti, neales de localnici, pus sa controleze tot, inclusiv pe primar, din umbra, practic o cartita. Iar DSP..ne-am dat seama cam toti ce fac... incompetenti platiti cu mii de euro, pentru nimic, probabil tot pe filiera de partid, un fel de prefect mai mic pe zona de spitale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus