Marţi,
24.11.2020
Innorat
Acum
2°C

Situația locurilor libere din spitale. Sibiul mai are un singur loc pentru bolnavii de COVID

21 Octombrie 2020 16:26

Situația locurilor libere din spitale. Sibiul mai are un singur loc pentru bolnavii de COVID

Potrivit unui raport primit de la reprezentanții Prefecturii Sibiu, în toate spitalele din Sibiu în care sunt secții pentru persoanele infectate cu SARS-Cov-2 mai este un singur loc liber. Este vorba despre Spitalul General CF, acolo unde din cele 26 de locuri pentru bolnavii de COVID, mai este liber doar unul singur.

La Spitalul Județean Sibiu, din cele 134 de locuri existente pentru acești bolnavi, zero locuri sunt libere. La fel și pe Secția de Terapie Intensivă, unde toate cele 12 locuri sunt ocupate. De asemenea, la Spitalul Municipal Cisnădie toate cele 50 de locuri sunt ocupate. Și la Spitalul TBC din Sibiu cele 50 de locuri destinate pacienților COVID sunt ocupate. Singurul loc rămas liber este la Spitalul General CF, celelalte 25 fiind ocupate.

În ceea ce privește Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, aici sunt ocupate doar nouă paturi, 64 rămânând libere pe secție. La Secția de Terapie Intensivă a unității sunt două paturi ocupate din cele șase existente. Copiii internați aici au fost aduși din alte județe.

Vizualizari: 686

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus