Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

DSP are nevoie de voluntari pentru realizarea anchetelor epidemiologice. Sunt căutați medici rezidenți și studenți la medicină

DSP are nevoie de voluntari pentru realizarea anchetelor epidemiologice. Sunt căutați medici rezidenți și studenți la medicină

Direcția de Sănătate Publică Sibiu face un apel către medicii rezidenți din Sibiu și către studenții la Medicină să se alăture echipei, prin acțiuni de voluntariat și să participe la anchetele epidemiologice și la informarea populației prin Call Center. Instituția are nevoie de sprijin în condițiile creșterii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2. Dr. Gabriel Budescu, directorul instituției, a declarat public, în urmă cu câteva săptămâni că, în mod normal, sunt doar șase persoane care se ocupă de sutele de anchete.

„Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu face apel la medicii rezidenți cu pregătire în Centrul Universitar Sibiu și la studenții de la Facultatea de Medicină Sibiu pentru ca, prin acțiuni de voluntariat, să participe la anchetele epidemiologice și la activitatea de informare a populației prin Call Center, după un program ce se va stabili de comun acord”, este anunțul postat pe pagina web a instituției.

Potrivit reprezentanților DSP, în momentul de față, având în vedere că școlile din Sibiu se află în scenariul roșu, la realizarea anchetelor epidemiologice participă în jur de 40 de persoane, mare parte fiind cadrele medicale din unitățile școlare. În momentul redeschiderii școlilor însă, aceste cadre medicale se vor întoarce la locurile de muncă.

Toți cei interesați pot suna la Biroul de Resurse Umane, la 0269.210.071, interior 107. La acest număr de telefon li se vor comunica toate detaliile.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Voluntar Aaa

Acum 2 luni

Inteligenti rau ce sa zic. Ei sa ia salariile marite prin bonusurile de COVID si fraierii, scuze voluntarii sa munceasca pentru ei. BRAVOOO!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus