Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Se schimbă regimul de circulație pe cinci străzi din cartierul Tilișca: toate vor avea sens unic

Se schimbă regimul de circulație pe cinci străzi din cartierul Tilișca: toate vor avea sens unic

Administrația locală anunță schimbarea regimului de circulație pe străzile Prejbei, Timotei Cipariu, Badea Cârțan, Brazilor și Aciliu, din cartierul Tilișca al municipiului Sibiu.

Pe toate cele cinci străzi, se trece de la un regim de circulație în sens dublu, la circulația într-un singur sens. Pe străzile Timotei Cipariu și Aciliu se va circula dinspre Calea Poplăcii, iar pe Badea Cârțan, în sens invers, dinspre str. Islazului. Strada Brazilor și strada Prejbei vor avea sens unic doar parțial, conform planșei făcută publică de Primăria Sibiu.

În urma acestor modificări urmează și amenajarea unor locuri de parcare. ”Pe toate străzile propuse cu sensuri unice, pe o parte se vor monta indicatoare de «Oprire interzisă», iar pe cealaltă parte se vor marca locuri de parcare longitudinale pe carosabil. În fața porților de acces în curți, pe partea pe care se vor marca locuri de parcare, se vor marca «M»-uri care restricționează oprirea. În zonele adiacente intersecțiilor și trecerilor de pietoni se vor marca hașuri care interzic oprirea autovehiculelor pentru a nu obstrucționa vizibilitatea participanților la trafic (în conformitate cu prevederile Codului rutier)”, se mai arată în anunțul Primăriei municipiului Sibiu.

Sibienii care au observații sau remarci pe acest subiect sunt invitați să le trimită în atenția Direcției Tehnice prin intermediul Centrului de informații pentru cetățeni din cadrul Primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3056

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Vivi Dragan

Acum 3 ani

In 30 de ani de primarie am vazut multe dar o tampenie mai mare nu am vazut. Sa faci sens unic pe o strada lata de 15 metri care la care circulatia se varsa in sensul giratoriu si sa aduci 2 strazi - Badea Cartan si Prejbei - in o intersectie unde sunt 3 treceri in 15 metri e cel putin curios. Dar daca sapi mai adanc de cine dai ? Cunoasteti numele de Marinescu fost si actual pesedist si mai nou sponsor al politiei din Sibiu si bun prieten cu seful politiei locale Sibiu pe numele lui Aldea? Acest Marinescu sta pe strada Prejbei si este deranjat de cursantii scolii de soferi Amso. Si ce face acest Marinescu in primul rand vorbeste cu Aldea si se tranteste o trecere de pietoni care culmea da in 2 porti de acces. Dupa care in Comisia de Circulatie acelasi Aldea propune schema de mai sus in asa fel incat cei care vin la Amso sa ramana fara nici un loc de parcare. Mai departe acelasi Aldea da ordin ca agentii politiei locale sa faca controale in zona din ora in ora si sa amendeze toate masinile care vin la scoala de soferi in asa fel incat aceasta sa falimenteze. Deci se folosesc de o institutie a primariei pentru interesele pesedistului Marinescu. In concluzie nu sa schimbat nimic si daca ar sti doamna primar cum il sfatuieste prin un mesaj pe wattap acest Aldea pe Marinescu cum sa scape de amenzi mesaj aflat in posesia mea cred ca ar trebui sesizate alte organe.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

Dacă este real sunt curios dacă ne diferențiază ceva de ... Caracal ( generic , nu am nimic cu romașcanii ) .
Raspunde

Un Sibian

Acum 3 ani

daca cu adevarat ai ceva care sa-i poata baga la apa de ce nu mergi la procuratura, DNA, etc....si vorbesc foarte serios, astfel de personaje trebuie sa dispara din viata publica din Sibiu!

Raspunde

Locatar Curios

Acum 3 ani

Care este motivul? Ne doare mana sa deschidem si sa inchidem poarta? Am construit prea mult in ograda si nu mai avem loc pentru masini? Timp pierdut pentru a ocoli ca sa ajungi sau sa pleci. Va fi patrula a politiei locale sa verifice respectarea indicatoarelor si a marcajelor? Legea junglei...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 3 ani

Am sa va citez din un mesaj primit de acest domn numit Marinescu si va las sa ghiciti de la cine la primit. La intrebarea domnului ce sa faca ca a gasit o invitatie sub stergatoare de la politia locala i se raspunde citez exact : ,, Nu faceti nimic ! Daca mergeti o sa primiti amenda si puncte de penalizare. Momentan ca acum avem un vid legislativ. Adica, urmare a unor abuzuri ale politiei locale prin Decizia 11/ 2017 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, politia locala nu mai are dreptul sa faca corespondenta cu proprietarul auto , prin care solicita datele de identificare a conducatorului auto. Deci daca nu va duceti nu au dreptul sa intrebe in scris. Daca totusi intreaba scris, daca contestati procesul verbal este nul de drept. " Intrebare: De unde credeti ca a primit acest mesaj ? Asta ca sa vedeti cum institutii a primariei Sibiu in loc sa isi faca datoria fata de cetateni au ajuns sa faca servicii politicienilor locali.
Raspunde

Ion Ion

Acum 3 ani

Din păcate poliția locală a ajuns doar să servească diferite persoane, sa nu mai vorbim despre calitatea angajaților (a cel puțin 75% dintre ei)...la capitolul salarii sunt fruntași
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus