Sâmbătă,
28.11.2020
Ceata
Acum
-2°C

Dr. Vicențiu Săceleanu a demisionat din Consiliul local Sibiu: ”Îmi dedic energiile sută la sută Spitalului Județean”

19 Noiembrie 2020 12:38

Dr. Vicențiu Săceleanu a demisionat din Consiliul local Sibiu: ”Îmi dedic energiile sută la sută Spitalului Județean”

După o săptămână de la depunerea jurământului la preluarea mandatului de consilier local, dr. Vicențiu Mircea Săceleanu (PNL) a demisionat. 

Actualizare 13:40. Contactat de Turnul Sfatului, dr. Vicențiu Săceleanu a arătat că între demisia sa din calitatea de consilier local și vacantarea funcției de manager al Spitalului județean nu există nicio legătură. ”E falsă informația (potrivit căreia ar fi numit directorul interimar al Spitalului - n.r.). Eu am explicat că renunț la calitatea de consilier, pentru a mă dedica activității din spital, în calitate de medic. Nu știu cine a făcut nu știu ce legături și a lansat informația referitoare la interimat, care e falsă”, a arătat medicul sibian pentru Turnul Sfatului.

Știrea inițială. Vicențiu Săceleanu a devenit consilier local în ziua de 5 noiembrie, când a depus jurământul. Șapte zile mai târziu, medicul sibian care a candidat pe listele liberalilor, a înregistrat la Primăria Sibiu o adresă prin care își anunța demisia. ”Motivele demisiei sunt de natură personală”, a scris medicul în demisia sa.

Demisia a devenit publică în cursul zilei de joi, când pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local a fost introdus, ca proiect suplimentar, cel referitor la încetarea mandatului de consilier local. Între timp, medicul sibian și-a detaliat motivele demisiei pe pagina sa de Facebook. ”Sentimentele mele pentru Sibiu, pentru oamenii acestei comunități, m-au făcut să candidez și să îmi asum funcția de consilier local. Astăzi, din aceelași motive, mă văd nevoit sa renunț. Cred că este nevoie ca întregul meu timp să fie dedicat pacienților în aceste momente dificile. Am discutat cu liderii PNL Sibiu, cu doamna vicepremier Raluca Turcan și colegii mei și am convenit să îmi dedic energiile sută la sută Spitalului Județean. Mulțumesc tuturor sibienilor pentru încrederea politică acordată prin vot și îi asigur că rămân nu doar un  liberal adevărat, ci un sibian adevărat”, a transmis Săceleanu în urmă cu aproximativ o oră.

În locul său urmează ca liberalii să nominalizeze un alt consilier local.

Dr. Vicențiu Săceleanu, medic primar neurochirurg, este șeful Secției Neurochirurgie din cadrul Spitalului clinic județean Sibiu. Demisia sa a fost înaintată înainte de demisia directoarei Spitalului județean. Până la ora publicării acestei știri, medicul sibian nu a putut fi contactat de Turnul Sfatului pentru a lămuri dacă demisia sa are vreo legătură cu postul vacant de manager al Spitalului Județean.

Vizualizari: 4129

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kokos Kokos

Acum 1 săptămână

Pai da , maurul si-a facut datoria , maurul poate sa plece. Faza asta e idem cu ce a facut firea la Bucuresti , a pus persoane cunoscute pe primele locuri care au tras lista in sus si apoi si-au dat demisia si au ajuns consilieri niste necunoscuti care de fapt trebuiau sa fie consilieri , dar pe ei poate nu-i votau oamenii. O smecherie ieftina!
Raspunde

Un Sibian

Acum 1 săptămână

penibilul dus la extrem!!! pai era presedintele comisiei de comert din primarie!!! cineva care are respect pentru el si pentru meseria de neurchirurg (!!!) nu se manjeste in politica romaneasca!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus