Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru online și facem yoga

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru online și facem yoga

Restricțiile impuse pentru această perioadă au făcut ca majoritatea evenimentelor din oraș să fie anulate. Chiar și așa, avem mai multe activități la care putem participa online, de acasă. Acest weekend vine în întâmpinarea micuților cu câteva ateliere de creație transmise online, iar adulții se pot bucura de spectacole de teatru transmise, de asemenea, online.

Vineri, 20 noiembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Cei de la „Pizza by tango” vă așteaptă pe terasa special amenajată în conformitate cu măsurile impuse de situația actuală si, de asemenea, vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

La ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekendului. Inițiatorii proiectului propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de aici.

Teatrul Radu Stanca transmite online de la ora 19 piesa de teatru „Autobahn”, regia Andrei și Andreea Grosu, care se va transmite pe Scena Digitală, platformă online creată de TNRS, dedicată vizionării spectacolelor de teatru, pe bază de bilet. Informații pe larg și bilete găsiți aici.

Sâmbătă, 21 noiembrie

Începând cu ora 10 Bikeshow.ro organizează o tură E-MTB ghidată pe Vf. Măgura Cisnădiei. Mai multe detalii despre traseu și despre închirierea echipamentelor puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 11, Teatrul Gong din Sibiu va transmite live pe pagina de Facebook, un atelier susținut de Diana Ribana, care îi provoacă pe cei mici să creeze diferite păpușele în formă de animăluțe pentru degete. Detalii despre eveniment aflați de aici.

De la ora 18, Yoga Studio Sibiu organizează un atelier de yoga și meditare. Mai multe detalii despre eveniment aflați de aici.

Duminică, 22 noiembrie

De la ora 11, Teatrul Gong transmite online, pe pagina de Facebook un nou atelier destinat micuților. Detalii găsiți aici.

Începând de duminică, ora 15 și până marți, aceeași oră, iubitorii de teatru pot viziona spectacolul Faust, drumul clipei, în regia lui Silviu Purcărete. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

 

 

 

 

Vizualizari: 2871

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus