Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Al doilea deces la AFT. Un caporal, infectat cu Covid, a murit la 40 de ani

Al doilea deces la AFT. Un caporal, infectat cu Covid, a murit la 40 de ani

Academia Forțelor Terestre anunță vineri încă un deces al unui cadru militar infectat cu coronavirus.Caporalul clasa a II-a Emanoil-Radu Voicu a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2, ieri, 26 noiembrie, la vârsta de 40 de ani.

AFT a anunțat miercuri și decesul lui Aurelian-Ion Irimia, maistru militar al Academiei Forțelor Terestre Sibiu, care a decedat la vârsta de 46 de ani, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

"Învăluiți de durere, facem cunoscut faptul că ieri, 26 noiembrie, colegul nostru caporalul clasa a II-a Emanoil-Radu VOICU a pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2.

S-a stins la vârsta de 40 de ani un om cu o inimă mare, mereu amabil și cu mult bun simț. În cei 14 ani, în care ne-a fost coleg, ne-a impresionat cu spiritul său de sacrificiu, cu altruismul de care a dat dovadă și grija pe care o manifesta față de cei dragi lui.
Suntem alături de familia greu încercată și ne exprimăm compasiunea şi întregul sprijin, în aceste momente de grea suferință.

DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
Sincere condoleanţe familiei la trecerea prin aceste clipe cumplite!", transmit oficialii AFT. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5135

Comentarii

2 comentarii

Mihai Gheorghe

Acum 3 ani

Condoleante familiei! De ce nu se face autopsia la cazurile de covid? Asa se poate stabili corect tratamentul!
Raspunde

Nonick .

Acum 3 ani

Tratament stabilit in urma autopsiei? Tardiv, nu zici?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus