Sâmbătă,
23.01.2021
Innorat
Acum
1°C

Arest 30 de zile pentru tinerii care au sechestrat și amenințat un vârstnic, apoi i-au furat animalele

Arest 30 de zile pentru tinerii care au sechestrat și amenințat un vârstnic, apoi i-au furat animalele

Tinerii care au legat și amenințat un bărbat de 60 de ani, apoi i-au furat animalele de la stână, au fost puși sub arest preventiv, pentru 30 de zile.

În urma prezentării celor trei presupuși autori în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus aplicarea față de aceștia a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, transmit autoritățile.

Vă reamintim că suspecții, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, domiciliați în localitatea Alțâna, unul dintre ei fără forme legale, originar din județul Vaslui, sunt bănuiți că, în seara zilei de 7 octombrie, în jurul orei 22:30, s-ar fi deplasat la o stână din extravilanul comunei Șelimbăr cu intenția de a sustrage animale. La stâna în cauză, cei trei au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Cisnădie, pe care l-ar fi legat și amenințat cu acte de violență, după care ar fi sustras 20 de ovine pe care le-ar fi transportat la domiciliu cu o autoutilitară și, ulterior, le-ar fi comercializat.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus