Miercuri,
22.09.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Mesajul primarului comunei Sadu cu ocazia Zilei Naționale a României

Mesajul primarului comunei Sadu cu ocazia Zilei Naționale a României

„Ziua națională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Anul acesta putem vorbi doar de unitatea în simțire și îmi doresc ca fiecare român, la el acasă, să se bucure și să sărbătorească cu mândrie această zi sfântă a poporului nostru. Poate mai mult ca niciodată acum se cuvine să fim solidari, chiar dacă vremurile ne obligă să fim solitari. Cu toții gândim și simțim românește, cu toții ne dorim un viitor mai bun pentru copiii și nepoții noștri, cu toții trebuie să contribuim la viitorul nostru al tuturor!

La mulți ani români oriunde vă aflați! La mulți ani România!”

 

Ivan Valentin – Dumitru – Ioan

Primarul comunei Sadu – SIBIU

Președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR

Vizualizari: 1127

Comentarii

1 comentarii

Itu Kukuruku

Acum 9 luni

baga-mi-as, nu ajungeau mesajele de pasti, craciun si anu nou ale primarilor de nicaieri, acum si de 1 decembrie?! asta e demagogie, mie mi-ar fi rusine in locul lor. pt asta te platesc oamenii? sa faci compuneri? cine pana mea te crezi, trump? trump din sadu? terminati mai oameni cu prostiile astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus