Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Vântul puternic a cauzat probleme în oraș – țigle în curtea unui spital, izolație desprinsă de pe un bloc și copaci căzuți - FOTO

Vântul puternic a cauzat probleme în oraș – țigle în curtea unui spital, izolație desprinsă de pe un bloc și copaci căzuți - FOTO

Pompierii sibieni au avut astăzi 13 intervenții la probleme cauzate de vântul puternic. Toate intervențiile au fost în municipiul Sibiu.

În contextul codului galben de intensificări ale vântului ce ating la rafală 55-60 km/h și izolat 70-75 km/h, valabil până la ora 16, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit în sprijinul cetățenilor la 13 solicitări în municipiul Sibiu. Este vorba despre țigle căzute în curtea Spitalului CFR, un copac căzut pe acoperișul unei case, izolația unui bloc de pe Siretului, desprinsă în proporție de 60% și chiar un ornament de Crăciun desprins. Iată mai jos lista completă a intervențiilor:

-       Str. Abatorului, îndepărtare panouri de gard căzute pe carosabil, 

-      Str. Nicolae Bălcescu intersecție cu Xenopol, înlăturare tablă de pe acoperiș ce punea în pericol viața cetățenilor,

-       Str. Podragu, în curtea unei gospodării, copac căzut peste acoperișul casei. 

-       Str. Arhivelor, degajare tablă desprinsă de pe acoperiș

-       În curtea Spitalului CFR, înlăturare țigle desprinse de pe acoperiș

-       Str. 9 Mai, înlăturare țigle desprinse de pe un acoperiș

-       Șoseaua Alba Iulia - degajare ornament de Crăciun desprins

-       Str. Aleea Biruinței, degajare izolație exterioară desprinsă

-       Aleea Geniștilor pentru degajarea unor țigle desprinse de pe acoperișul unei case

-       Str. Fundătura Bradului - degajare tablă desprinsă de pe un bloc cu 3 etaje

-     Str. Siretului - degajare izolației exterioare desprinsă de pe un bloc în proporție de 60%. S-a intervenit pentru degajarea carosabilului și îndepărtarea plăcilor desprinse de pe bloc care prezentau pericol pentru cetățeni.

-       Str. Vasile Milea, degajare țiglă de pe un acoperiș.

-       Str. Spartacus - degajare copac căzut în curtea unei gospodării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai Popa

Acum 3 ani

Frumos articol, frumoasa lista. Stimati jurnalisti, daca tot vreti sa evidentiati lucrari de proasta calitate, efecte si consecinte completati la fiecare eveniment si firmele care au executat lucrari in asa fel incat sa nu mai creeze probleme in comunitate. Iata va dau eu un exemplu de care voi nu ati mentionat (sau nu ati avut voie sau nu ati stiut). Tencuiala decorativa de peste izolatie (lucrare executata prost), la blocurile ANL de pe Str. Viitorului, lucrare executata de catre firma Victor Construct din Botosani (unii stiu aceasta firma si persoana care poate avea legatura cu aceasta firma) , lucrare receptioanta calitativ si platita de catre Primaria Sibiu. Daca vreti articol de presa, cred ca se poate face. O zi buna.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus