Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Mită electorală în Sibiu. Rechizite și dulciuri pentru voturi

Mită electorală în Sibiu. Rechizite și dulciuri pentru voturi

Doi bărbați care împărțeau dulciuri și rechizite în Ighișul Nou s-au ales cu dosar penal în urma sesizării unui sibian care i-au reclamat pentru corupere a alegătorilor. ”Azi, în jurul orei 13,10, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că, în localitatea Ighișul Nou, două persoane împart pachete sătenilor cu scop de mită electorală. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș s-au deplasat la fața locului unde au identificat trei persoane care, în cursul acestei zile, primiseră de la doi bărbați pachete conținând dulciuri și rechizite. În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale in rem privind săvârșirea infracțiunii de corupere a alegătorilor, în conformitate cu prevederile articolului 386 aliniatul 1 din Codul Penal”, a anunțat IPJ Sibiu.

În continuare, polițiștii medieșeni desfășoară cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.  

Vizualizari: 2800

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Joe Heinous

Acum 1 lună

PEEE SEEE DEEE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus