Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Focar la cea mai mare companie din Zona Industrială Vest

Focar la cea mai mare companie din Zona Industrială Vest

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a raportat un focar de coronavirus la o companie producătoare de componente auto din Sibiu. Conform informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, prin intermediul Instituției Prefectului, 173 de angajați au fost declarați pozitivi, în total, de la primul caz confirmat în cadrul companiei, în luna octombrie, iar pentru 243 de contacți s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

Focarul încă este considerat activ datorită faptului că nu au trecut 14 zile de când a fost confirmat ultimul pozitiv, explică autoritățile.

Informațiile culese de Turnul Sfatului din mai multe surse indică faptul că este vorba de cea mai mare companie din Zona Industrială Vest, Continental, iar primul caz de coronavirus ar fi apărut în luna octombrie a acestui an.

Reporterul TS a solicitat o poziție oficială companiei, urmând ca reprezentanții acesteia să transmită informații suplimentare în curând.

Datele furnizate de autorități se referă la numărul total de cazuri de Covid-19 înregistrate în cadrul companiei, și nu la cele active în acest moment, susțin angajații celei mai mari întreprinderi din Zona industrială vest.


 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex P

Acum 7 luni

Desi intern exista procedura sa stam cat mai mult acasa , nu se respecta, este doar formalitate. Sefi cheama angajatii in birouri sub pretextul ca e nevoie sa stea onsite...….
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus