Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Program special de sărbători la Piața Transilvania

Program special de sărbători la Piața Transilvania

Sărbătorile de iarnă sunt încărcate de tradiții, iar tradițională masa din ziua de Crăciun este simbolul reuniunii cu cei dragi.

Pentru ca noi să ne bucurăm de produse tradiționale, în prag de sărbători, Piața Transilvania va funcționa după un program special.

Astfel, piața va fi deschisă între orele 08:00 – 14:00:

·         sâmbătă, 19 decembrie

·         marți, 22 decembrie

·          marți, 29 decembrie

În zile de sâmbătă, 26 decembrie și 02 ianuarie piața va fi închisă.

De la an la an piața se îmbogățește cu o diversitate de produse. Odată cu finalizarea sesiunii de depunere a noilor cereri,  începând cu 01 ianuarie 2021 în Piața Transilvania se vor găsi mulți producători noi, care vor comercializa bunătăți locale în toate sectoarele.

De asemenea, Consiliul Județean Sibiu depune eforturi ca producătorii locali să beneficieze de toate condițiile de comercializare a produselor și continuă să implementeze proiecte ce conduc la dezvoltarea acestora.

”Creșterea numărului de solicitări din partea producătorilor din județul Sibiu și nu numai, ne confirmă încă o dată că spațiul pus la dispoziție reprezintă o sursă de dezvoltarea a producătorilor.

Preocuparea Consiliului Județean Sibiu rămâne în continuare susținerea și promovarea celor care trudesc pentru ca noi, sibienii, să beneficiem de produse sănătoase și gustoase, iar rețele tradiționale să se păstreze ca identitate în promovarea gastronomiei”  -Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Tania Stroia

Inspector de specialitate,

Serviciul Relații Publice, C.I.C. și Informatică

Consiliul Județean Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1530

Comentarii

1 comentarii

Casiana Șomfălean

Acum 1 an

Noi, sibienii tradiționaliști și iubitori de neamul românesc, nu am mers la vot sau am votat AUR, pentru a pedepsi guvernul presedintelui neromân care nu ne lasă să tăiem porcul conform datinii străbune! Românii vor prevala în fața străinilor înrobitori”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus