Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Bărbat fără permis, la volan, noaptea prin Avrig. A refuzat prelevarea de mostre biologice 

Bărbat fără permis, la volan, noaptea prin Avrig. A refuzat prelevarea de mostre biologice 

Un bărbat de 36 de ani a fost prins azi-noapte, la ora 1, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis. Totodată, a refuzat prelevarea de mostre biologice, astfel că a luat dosar penal și pentru această abatere.

Totul s-a petrecut pe strada Bisericii din orașul Avrig. Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, acesta refuzând și prelevarea de mostre biologice, explică autoritățile.

În consecință, pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus