Vineri,
21.01.2022
Partial Noros
Acum
-4°C

Ce facem în weekend? Ascultăm colinde și vizionăm piese de teatru

Ce facem în weekend? Ascultăm colinde și vizionăm piese de teatru

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente la care putem participa online, de acasă. Micuții sunt invitați să-și exerseze abilitățile practice la câteva ateliere de creație la care pot lua parte online, de acasă, iar adulții pot să  asculte un concert de colinde online,  să vizioneze piese de teatru sau să vadă concertul celor de la Suburbia11.

Vineri, 18 decembrie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. La „Pizza by tango” vă puteți comanda pizza preferată acasă, cu livrare gratuită.

Vineri, de la ora 17, la Sibiu se dă startul eco-weekend-ului. Inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca transmite online, pe platforma scena digitală, „Tom și Jerry 2.0”, regia Florin Piersic. Mai multe detalii găsiți aici.

Sâmbătă, 19 decembrie

De la ora 11, Teatrul Gong transmite online pe pagina de Facebook un atelier de creație destinat micuților. Atelierul „Pulover cu Rudolph și prietena” este susținut de Diana Ribana și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între șase și zece ani.

Yoga Sibiu Studio organizează de la ora 19  un atelier de yoga intitulat „Yoga & Tea Meditation Ceremony”. Mai multe detalii găsiți aici.

La ora 19, Filarmonica de stat Sibiu transmite live pe pagina de facebook un concert de colinde românești cântate la pian de Ștefan Lovin. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 20 decembrie

Teatrul Gong transmite online de la ora 11, pe pagina de Facebook un nou atelier destinat micuților. Detalii găsiți aici.

De la ora 20, cei de la Suburbia11 vor transmite live de la Casa de cultură Cisnădie un concertul numit „SKA-ndal de Crăciun”, iar invitatul special va fi Romulus Cipariu. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus