Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Începe vaccinarea anti-COVID 19 în Sibiu. Startul se dă la Spitalul Județean

Începe vaccinarea anti-COVID 19 în Sibiu. Startul se dă la Spitalul Județean

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat în această seară, pe pagina sa de Facebook că de joi, 31 decembrie, începe procesul de vaccinare în județul Sibiu. ”Vaccinarea anti-COVID19 începe la Sibiu pe data de 31 decembrie. Ca membru al Guvernului, ca fost vicepremier al României implicat în toate eforturile de combatere a pandemiei, îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar și social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze. Suntem în fața unui moment care aduce speranță, dar care trebuie completat de responsabilitate”, a anunțat Turcan.

Startul campaniei de vaccinare la Sibiu se va da la Spitalul Județean și va continua cu Spitalul de Pediatrie și cel Militar, a mai precizat liderul local al PNL în postare.

Inițial, Instituția Prefectului a anunțat că vaccinarea în Sibiu va începe marți, 29 decembrie. „Am participat astăzi, alături de Directorul DSP Sibiu, Comandantul Spitalului Militar Sibiu, Șeful STS Sibiu și coordonatorii centrelor de vaccinare faza 1,  la ultimele pregătiri în vederea începerii vaccinării pentru personalul medico-sanitar, ce au avut loc la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu. Vaccinarea este un moment important pentru întreaga lume însemnând un pas mare spre revenirea la normalitate. Toți avem la dispoziție informații despre ceea ce înseamnă acest proces de vaccinare pe platforma www.vaccinare-covid.gov.ro, pe care vă invit să o consultați”, a transmis prefectul județului, Mircea Crețu în urmă cu două zile.

 

Centrele de vaccinare din Sibiu:

 

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H1 - SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SIBIU (1.Ambulatoriu)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H1 - SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SIBIU (2.Serviciul de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H2 - SPITALUL CLINIC DE PEDIATRIE SIBIU (Ambulatoriu)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H3 - SPITALUL DE PSIHIATRIE ”DR. GHEORGHE PREDA” SIBIU (Pavilion Cantina)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H4 - SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SIBIU (Pavilion II)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H5 - SPITALUL MILITAR DE URGENȚĂ ”DR. ALEXANDRU AUGUSTIN” SIBIU (Clădire - Spitalizare de zi)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H6 - SPITALUL GENERAL CĂI FERATE SIBIU (Clădirea administrativă)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H7 - CLINICA POLISANO SRL SIBIU (Centrul de recuperare medicală)

CENTRU DE VACCINARE FIX SB H8 - SPITALUL MUNICIPAL MEDIAȘ (baza de tratament recuperare)

CENTRUL DE VACCINARE FIX SB H9 - SPITALUL ORĂȘENESC AGNITA (Ambulatoriu)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2482

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus