Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și participăm la ateliere de creație

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și participăm la ateliere de creație

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Micuții sunt invitați la teatru și își pot exersa abilitățile practice la câteva ateliere de creație la care pot lua parte online, de acasă, iar adulții pot viziona spectacole de teatru. 

Vineri, 8 ianuarie

O pizza caldă și gustoasă alături de prieteni face orice weekend mai savuros. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Ca în fiecare final de săptămână, la Sibiu se dă startul eco-weeekend-ului. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 18, Teatrul GONG aduce în fața micuților spectacolul „Hermann visează”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani, durata este de 45 de minute, iar un bilet costă 12 lei. Detalii despre eveniment puteți afla de aici.

Tot de la ora 19, Yoga Studio Sibiu organizează un atelier bazat pe o meditație ghidată și sunete și vibrații de gonguri, pentru a avea acces și mai mult la vibrațiile si frecventele ce sunt acum în plan terestru.

Sâmbătă, 9 ianuarie

Spectacolul „Hermann visează” se joacă și sâmbătă la Teatrul pentru copii și Tineret Gong din Sibiu, de la ora 11 și de la ora 18.

De asemenea, tot de la ora 11 teatrul Gong transmite online, pe pagina de facebook Atelierul de Creat Povești - Pinguinul din Antarctica, coordonat de Diana Ribana. Informații despre eveniment puteți afla de aici.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca invită sibienii la piesa de teatru „Jocuri de scenă”,  în regia Marianei Mihu-Plier. Informații despre eveniment și despre cum puteți intra în posesia biletelor puteți afla de aici.

Duminică, 10 ianuarie

Spectacolul „Hermann visează” se joacă și duminică la Teatrul pentru copii și Tineret Gong din Sibiu, de la ora 11.

De la ora 11, un nou atelier este pregătit pentru micuți, Atelierul de Meșterilit - Crăiasa zăpezii, coordonat de Aurelia Călinescu.

 

Vizualizari: 1417

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus