Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Vine gerul. Vor fi până la -17 grade Celsius, pe timpul nopții, la Sibiu

Vine gerul. Vor fi până la -17 grade Celsius, pe timpul nopții, la Sibiu

Meteorologii anunță că urmează câteva zile de ger, în județul nostru. Cele mai mici temperaturi vor fi înregistrate în noaptea de duminică spre luni. 

Ziua de vineri păstrează încă temperaturile cu care ne-am obișnuit în ultima săptămână, maximele atingând valoarea de -2 grade Celsius. Noaptea de vineri spre sâmbătă aduce temperaturi de -8, -7 grade, iar pe zi nu vor crește foarte mult. Sâmbătă vor fi de-abia -6, -5 grade, iar pe noapte vor fi -14, -12 grade, conform specialiștilor. 

Ultima zi din weekend vine cu -7 până la -5 grade Celsius în timpul zilei, iar pe noapte va fi cel mai frig de până acum iarna aceasta, fiind înregistrate -17 grade Celsius. 

Luni se vor înregistra -8, -6 grade pe zi, iar noaptea de luni spre marți va înregistra valori de -16, -14 grade Celsius. 

În toată această perioadă vor mai fi ninsori slabe, iar la munte vântul va viscoli zăpada. Diminețile vor fi cu ceață pe arii restrânse și chiciură.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus