Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Vaccinare anti-covid Sibiu faza II: toate locurile disponibile au fost ocupate

Vaccinare anti-covid Sibiu faza II: toate locurile disponibile au fost ocupate

Toate locurile disponibile pentru vaccinarea anti covid din județul Sibiu s-au ocupat, potrivit datelor publicate pe platforma Rovaccinare. Reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu nu pot oferi o data exactă când vor sosi alte doze de vaccin.

Cele aproximativ 400 de locuri disponibile încă la ora 14,30 în Agnita au fost ocupate până la ora publicării acestui material. În jurul orelor 14, nu mai era niciun loc disponibil nici la Avrig.

Locurile diponibile în Sibiu, la centrul fix de la Redal Expo, s-au epuizat încă de sâmbătă la prânz, iar cele de la Mediaș, de duminică. Programările s-au putut face până în 8 februarie, după această dată platforma nu a mai permis realizarea de programări. 

Începând de luni, 18 ianuarie, a început activitatea de vaccinare în centrele fixe pentru categoriile de persoane prevăzute a fi imunizate în etapa a II-a: adulți cu vârsta peste 65 ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice și cele care desfășoară activități în domenii esențiale.

Vizualizari: 1879

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus