Duminică,
25.07.2021
Partial Noros
Acum
27°C

VIDEO Sediul primăriei, transformat în școală. Sală de sport și nouă săli de clasă noi, în Șelimbăr

VIDEO Sediul primăriei, transformat în școală. Sală de sport și nouă săli de clasă noi, în Șelimbăr

La mijlocul anului trecut, administrația locală din Șelimbăr a decis cedarea spațiului primăriei pentru a se face aici săli de curs pentru elevii școlii generale din localitate. Între timp s-au desfășurat aici lucrări de amenajare a imobilului pentru a-l face funcțional pentru învățământ, iar acum totul este gata. ”Așa cum am promis, clădirea fostei primării a fost redată școlii. Începând cu data de 8 februarie, dacă situația pandemiei o va permite copiii se vor întoarce în noile săli de clasă nemaifiind nevoiți să funcționeze în două schimburi”, a anunțat primarul Marius Grecu. Primăria s-a mutat între timp în Căminul Cultural, însă administrația de aici are în vedere construcția unui sediu nou în perioada următoare. 

Primarul spune că în februarie elevii de șelimbăr urmează să primească și tablete, în situația în care licitația făcută de primărie în acest sens nu va fi contestată. ”Procedura de achiziție a tabletelor pentru cei 417 copii care învață în Școala Gimnazială Mihai Viteazu se apropie de sfârșit. Începând cu luna februarie dacă nu vor fi contestații la această procedură se vor distribui cele 417 tablete pentru copilașii noștri din Șelimbăr”, a mai spus Marius Grecu.

Sediul primăriei din Șelimbăr a fost cedat Școlii Generale Mihai Viteazu anul trecut, la inițiativa primarului, iar elevii vor putea învăța aici din 8 februarie, în situația în care se va decide că orele de curs se vor putea desfășura în săli de clasă și nu online. S-au realizat în sediul vechi al primăriei nouă săli de clasă și o sală de sport și astfel sunt respectate condițiile de distanțare.

În acest an sunt programate să se încheie în localitate și o grădiniță nouă pe strada Doamna Stanca și vor începe lucrările la o alta, în Cartierul Tineretului.

Vizualizari: 1848

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus