Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Eroi și în timpul liber – doi tineri de la SMURD au salvat pietonul lovit de mașină în Piața Unirii

Eroi și în timpul liber – doi tineri de la SMURD au salvat pietonul lovit de mașină în Piața Unirii

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a fost lovit de mașină, aseară, în Piața Unirii, după ce a traversat prin loc nepermis, a fost salvat de doi tineri de la SMURD, care se aflau în ziua lor liberă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cei doi se întorceau de la ski, când au văzut accidentul și s-au oprit să acorde ajutor.

Un bărbat de 50 de ani a traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentat de un autoturism, ieri seară, în zona centrală a municipiului Sibiu. Printre autoturismele care așteptau blocate în trafic se aflau doi tineri salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu – sg.maj. Gheorghiu Raul și sg.maj. Chișbac Mihail, aflați în timpul liber, după o zi petrecută la ski. Cei doi au părăsit mașina și s-au îndreptat spre locul accidentului pentru a vedea ce s-a întâmplat și dacă pot să ajute.

„În cea mai mare grabă, Raul a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU. Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă. Mulțumim colegilor noștri care prin implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate”, relatează IGSU pe pagina oficială de Facebook.

Citește și Pieton lovit de mașină în Piața Unirii. În loc să folosească pasajul, a vrut să traverseze printre mașini

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus