Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

VIDEO A intrat cu autoutilitara în sensul giratoriu, apoi a plecat. Polițiștii îl caută pe făptaș

VIDEO A intrat cu autoutilitara în sensul giratoriu, apoi a plecat. Polițiștii îl caută pe făptaș

Polițiștii sibieni îl caută pe un șofer care, sâmbătă noaptea, a intrat cu autoutilitara în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Lungă și Rusciorului, apoi a fugit de la locul incidentului. 

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină, sâmbătă noaptea, în jurul orei 01:45, la intersecția străzilor Lungă cu Rusciorului, unde s-ar fi produs un autoaccident rutier, implicată fiind o autoutilitară.

La locul indicat, autoritățile nu au depistat autovehiculul în cauză, acesta fiind găsit avariat și parcat pe strada Țiglari. Din primele cercetări efectuate, a rezultat că cel care ar fi condus autoutilitara ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu insula centrală a sensului giratoriu, în urma evenimentului rezultând pagube materiale, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În prezent, polițiștii rutieri fac cercetări în vederea stabilirii identității persoanei care a condus autoutilitara și a circumstanțelor în care s-a produs acest eveniment.

Sursa video: Ziua Online

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nonick .

Acum 3 ani

Nu pentru asta sunt sensurile giratorii, sa intri in ele, apoi sa iesi din ele?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus