Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Imagini înduioșătoare în Cisnădie: Un cățel nu se dezlipește de lângă prietenul omorât de mașină de 12 ore

Imagini înduioșătoare în Cisnădie: Un cățel nu se dezlipește de lângă prietenul omorât de mașină de 12 ore

Un cățel a stat alături de prietenul patruped, după ce a fost lovit mortal de o mașină, o jumătate de zi și o noapte întreagă. Nu a vrut mâncare, nici mângâieri, ci doar să fie alături de amicul lui. Un sibian i-a luat azi-dimineață pe cei doi – pentru unul a făcut o groapă sub un pom, iar celuilalt i-a oferit mâncare și căldură, până își va găsi o familie iubitoare. 

O fotografie realizată pe o stradă din Cisnădie a făcut ocolul internetului, în ultimele 12 ore. În imagine apare un cățel care stă alături de prietenul lui mort. Din păcate, patrupedul și-a pierdut viața după ce a fost călcat de mașină, iar amicul lui a refuzat să plece de lângă el timp de mai multe ore, chiar și în pofida frigului nopții. Andrei Piloiu a văzut cadavrul prima dată ieri. Câteva ore mai târziu l-a observat și pe celălalt cățel, neștiind dacă avea sau nu o familie. Avea de gând să se întoarcă să ia animalul decedat și să îl îngroape. Nu mică i-a fost surpriza când a văzut că prietenul său era încă acolo, neclintit. 

„Am văzut câinele mort ieri, chiar în zona în care locuiesc eu. Din păcate, atunci nu m-am putut opri, aveam ceva urgent de rezolvat, însă aveam de gând să mă întorc, să îl iau și să îl înmormântez, ceea ce am și făcut ulterior. Celălalt cățel nu a vrut cu niciun chip să plece de lângă el. Nu voia nici mâncare, cu toate că se vedea că e flămând. Pur și simplu stătea acolo. Aseară nu știam sigur dacă are sau nu familie, așa că nu mi-am permis să îl iau acasă. Astăzi însă, văzând că e tot acolo, când am luat cadavrul să îl înmormântez, l-am luat și pe celălalt cățel”, povestește Andrei.

Animăluțul e bine acum, e vesel și mănâncă, povestește sibianul. Mai rămâne doar să îi găsească o familie.

„Oamenii adoptă destul de greu câini luați așa, de pe stradă. De multe ori trec pe lângă ei, sunt câțiva care sunt înduioșați, dar nu fac nimic. Fiecare e cu alte treburi. Cățelul e bine acum, dă din coadă, a mâncat, sper să îi găsim curând o familie.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ale Sb

Acum 3 ani

Tot respectul pt dl Andrei. Mai sunt și oameni cu bun simt și suflet în lumea asta nebuna și sălbatică.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus