Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Taximetristul sibian care și-a donat încasările pentru o femeie bolnavă a strâns aproape 500 de lei. Colegul său continuă campania

Taximetristul sibian care și-a donat încasările pentru o femeie bolnavă a strâns aproape 500 de lei. Colegul său continuă campania

Alex Onea, tânărul taximetrist care și-a dedicat ziua de ieri unei cauze nobile, a reușit să strângă aproape 500 de lei, pe care îi va dona unei femei care suferă de cancer mamar. Bărbatul spune că unii oameni l-au sunat doar ca să îi doneze bani, fără să fi avut nevoie de un drum cu mașina. 

Actualizare. Mihnea, colegul lui Alex, care s-a alăturat inițiativei taximetristului, va continua campania. Acesta va dona 25% din încasările sale din următoarea perioadă, până pe 14 februarie. Dacă aveți nevoie de un taxi, puteți să îl sunați pe el, la numărul de telefon 0773878356.

Știre inițială. Un taximetrist din Sibiu a decis să îi doneze toate încasările de vineri, 5 februarie, unei tinere care are nevoie urgent de o operație. Ieri a fost disponibil de la ora 7 dimineața, până seara la 22. În tot acest timp a reușit să strângă 477 de lei.

„Am avut comenzi, dar mai multe de la clienții obișnuiți. Au fost însă și oameni cu suflet imens care au donat fără a beneficia de cursa mea cu taxi. Pur și simplu m-au sunat și m-au chemat să facă o donație. Țin să le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat și m-au solicitat pentru acest caz”, spune Alex Onea. 

Tânărul a fost ajutat în demersul său de un alt coleg care lucrează pe taxi, Mihnea Covalev. Acesta din urmă însă nu a anunțat încă suma strânsă, astfel că valoarea donației ar putea fi mai mare.

Alex și Mihnea au strâns bani pentru Cristiana Silvia Cristea. La vârsta de 25 de ani, tânăra a aflat că are cancer mamar. În ultimii cinci ani, ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale și proceduri medicale pentru a învinge boala, însă fără succes. De fiecare dată, boala a recidivat, iar la momentul actual, starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Cei care doresc să o ajute în continuare pe Cristiana pot să facă donații în contul de mai jos:

Conturile Cristianei:

IBAN: RO 42 INGB 0000 9999 0522 7776

CONT: Cristiana Silvia Cristea

BANCUL: INGB CETRALA

Citește și Un taximetrist sibian își donează toate încasările de vineri pentru o femeie bolnavă. Dacă aveți nevoie, sunați-l!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus