Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FOTO - Mașină oprită la limită, pe malul Cibinului. Șoferul era beat

FOTO - Mașină oprită la limită, pe malul Cibinului. Șoferul era beat

O dubiță a ieșit în afara drumului și a ajuns aproape în Cibin, aseară.

Actualizare. La data de 10 februarie, în jurul orei 19,30, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Cibinului din mun. Sibiu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din București, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se pe malul Cibinului.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Știre inițială. Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care vehiculul a ajuns pe malul râului.

Potrivit martorilor, incidentul s-a petrecut aseară, pe sensul de mers către Libertatea, imediat după semaforul de la Piața Cibin. Vehiculul se află încă acolo, în această dimineață.

Până în acest moment, autoritățile nu au transmis informații cu privire la modul în care dubița a ajuns pe malul râului.
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Jose Armando Jose

Acum 3 ani

Păcat că n-a ajuns în apă, se trezea sigur din beție.
Raspunde

Dani Ocna

Acum 3 ani

nu no fost beut mitica de bucuresti poate o fost DECIT putin drogat
Raspunde

Firma pe masina

Acum 3 ani

Din poze se vede ca atat pe masina cat si pe cladirea de langa e scris numele aceleiasi firme! Ori venea la sediu, ori pleca de la sediu. In ambele situatii, se poate spune ca el inca era in programul de lucru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus