Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Aproape 900 de locuri mai sunt disponibile pentru vaccinarea cu AstraZeneca. Cele mai multe sunt la Cisnădie

Aproape 900 de locuri mai sunt disponibile pentru vaccinarea cu AstraZeneca. Cele mai multe sunt la Cisnădie

În dimineața zilei de vineri 880 de locuri mai sunt disponibile în județul Sibiu pentru vaccinarea cu AstraZeneca, destinat persoanelor cu vârste între 18-55 de ani - bolnavi cronici sau din domenii esențiale  Cele mai multe sunt la Cisnădie, 765, la mall-ul din Șelimbăr - 62, iar la centrul de la Redal Expo, din municipiul Sibiu - 53.

Ieri, în jurul prânzului, toate locurile din municipiul Sibiu erau ocupate, dar în această dimineață 53 erau iarăși diponibile, toate în ziua de duminică, 7 martie.

La mall-ul din Șelimbăr, mai sunt disponibile 62 de locuri, în zilele de 5,6 și 7 martie.

La centrul nou deschis de la Cisnădie, vineri dimineața mai sunt 765 de locuri disponibile, începând din 20 februarie. 

Autoritățile centrale au anunțat că în cursul zilei de astăzi, 19.800 doze de vaccin vor fi distribuite către centrul regional din Brașov.

onform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani. Ca element de noutate, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Centrele noi de vaccinare din județul Sibiu

-        CENTRUL DE VACCINARE FIX SB C2 - CENTRUL REDAL EXPO (Mun. Sibiu, Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4) –  2 fluxuri de vaccinare;

-        CENTRUL DE VACCINARE FIX SB C14 - CASA DE CULTURĂ (Cisnădie, str. Sibiului, nr. 1) – 1 flux de vaccinare;

-        CENTRUL DE VACCINARE FIX SB C17 - Shopping City Șelimbăr (Șelimbăr, Şos. Sibiului nr. 5) – 1 flux de vaccinare.

 

Comentarii

1 comentarii

Netgamero

Acum 8 luni

Este etapa a II-a, in care trebuie sa se vaccineze persoanele peste 65 de ani, iar locurile libere pentru vaccinul Pfizer sunt epuizate de mult timp. Aceasta stire zilnica nu are nicio valoare utila. Poate ne spuneti cand se pot programa persoanele vulnerabile de peste 65 de ani, avem nevoie de informatii utile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus