Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Cosit la Zoo, strâns după câinii fără stăpân... Ce muncesc asistații sociali din Sibiu pentru bani

Cosit la Zoo, strâns după câinii fără stăpân... Ce muncesc asistații sociali din Sibiu pentru bani

Ședința Consiliului Local Sibiu din această lună prevede, printre altele, aprobarea ”Planului de hotărâri sau de lucrări de interes local” în municipiul Sibiu pentru anul 2021.

Scopul este de a crea cadrul necesar pentru ca persoanele din Sibiu care beneficiază de ajutoare sociale să poată munci în folosul comunității. Planul are în vedere ”repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social”.

Astfel, în 2021 beneficiarii vor trebui să facă curat la Cantina Municipiului Sibiu, să se ocupe de întreținerea Adăpostului de Noapte, să taie plantele și să ude florile la Căminul pentru Persoane Vârstnice, să ajute la distribuirea ajutoarelor alimentare, atunci când e cazul, să ecologizeze padocurile pentru câini și să cosească iarba în zona Grădinii Zoologice, printre altele.

Proiectul poate fi consultat aici.

Cele mai recente date statistice arătau că în județul Sibiu există peste 2000 de asistați sociali.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus