Duminică,
18.04.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Ce facem în weekend? Ne pregătim de Mărțișor și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Ne pregătim de Mărțișor și mergem la teatru

Ultimul weekend din luna februarie aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Ne pregătim de 1 martie, mergem le teatru, plecăm în drumeții și participăm la ateliere.

Vineri, 26 februarie

În acest weekend, bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și acest final de săptămână devine la Sibiu eco-weekend. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 18, Teatrul Gong aduce în fața micuților spectacolul „Greierele aproape faimos”. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani, are o durată de 50 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

De la  ora 19, la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu se joacă „Zeul carnagiului” / „Der Gott des Gemetzels”, regia Bogdan Sărătean. Bilete puteți achiziționa de aici.

De asemenea, în acest weekend, dar și în zilele care urmează puteți merge la târgul de mărțișoare organizat în Piața Mică. Detalii găsiți aici.

Sâmbătă, 27 februarie 

La ora 20:20, Teatrul Radu Stanca prezintă „Vulpoiul”, în regia Florin Zamfirescu.

Începând de sâmbătă și până duminică, La Muzeul Astra se desfășoară atelierul „Pomul gândurilor bune”. „Împreună împodobim crenguțele unui măr cu un mărțișor și un gând pe cartonașe colorate”, se arată în descrierea evenimentului. Detalii despre eveniment găsiți aici.

BikeShow.ro organizează o Tură Ghidată E-MTB pe Vf. Măgura Cisnădiei. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

„Greierele aproape faimos” se joacă și sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong din Sibiu.

Duminică, 28 februarie

TNS Adventures - Outdoor Activities Guides organizează începând cu ora 10 o drumeție gratuită în Munții Cindrel. Toate informațiile de care aveți nevoie le găsiți aici.

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă online „Atelierul de Meșterilit - Felicitare de 1 martie!” coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Între orele 10-18 la Șura Mare asociația „Împreună pentru Șura Mare” organizează evenimentul Mărțișor de Șura Mare. Detalii găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus