Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Șelimbăr se întoarce în scenariul roșu

Șelimbăr se întoarce în scenariul roșu

Localitatea Șelimbăr trece din nou în scenariul roșu, după ce rata incidenței a ajuns aici la 3,10. În consecință, Instituția Prefectului a anunțat trecerea în scenariul 3 a următoarelor unități de învățământ: Grădiniţa cu Program Prelungit Şelimbăr, Grădiniţa cu Program Prelungit “Kinderklub Maranata”  și Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazu”.

În localitatea Șelimbăr sunt astăzi 37 de cazuri active la o populație de 11.928 de locuitori. În celelalte localități ale comunei Șelimbăr, rata de incidență este mult mai mică: în Veștem sunt doar două cazuri active la 1764 de locuitori, iar în Mohu și Bungard nu există niciun caz de coronavirus confirmat.

Odată intrată în scenariul roșu, în localitatea Șelimbăr, organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă. Organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive–in sunt interzise. Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă

În situaţia în care activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Instituţiile cu atribuţii în prevenirea şi combaterea pandemiei cu COVID-19 îşi vor intensifica măsurile de supraveghere şi control. Restricțiile sunt valabile de mâine, 2 martie, până în 15 martie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1966

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus