Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Mergem la expoziții, vizionăm spectacole de teatru și participăm la ateliere online

Ce facem în weekend? Mergem la expoziții, vizionăm spectacole de teatru și participăm la ateliere online

Primul weekend de primăvară aduce în oraș mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Mergem la expoziții, vizionăm spectacole de teatru, participăm la ateliere de creație și ne pregătim pentru 8 martie.

Vineri, 5 martie

În primul weekend din luna martie, bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango”. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână weekend-ul se transformă la Sibiu în eco-weekend. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19:30, Ocru pregătește un spectacol live la Arhive. Sunt disponibile doar 20 de locuri, iar  accesul se face începând cu ora 18:30. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 18, Teatrul Gong prezintă micuților spectacolul „Frumoasa și bestia”. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta de peste 7 ani, are o durată de 60 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Informații suplimentare găsiți aici.

Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu aduce în fața spectatorilor săi „Jocuri de scenă”, în regia Marianei Mihu-Plier. Bilete puteți achiziționa de aici.

Sâmbătă, 6 martie

La ora 19, Teatrul Radu Stanca prezintă piesa de teatru  „Rug”, în regia lui Armin Petras. Mai multe informații aflați de aici.

Tot în acest weekend puteți vedea expoziția de proiecte Arhitectura 6. Expoziția va fi itinerată la Sibiu în perioada 01- 07 martie 2021 și va fi amplasată în Piața Mare, în fața Muzeului Samuel Von Brukenthal. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

„Frumoasa și bestia” se joacă sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong din Sibiu.

Duminică, 7 martie

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă online „Atelierul de Meșterilit - Pomul cu flori” coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 19, la Casa de Cultură Cisnădie are loc spectacolul „Mărie, Mărie!”, tribut adus Mariei Tănase. Informații puteți afla de aici.

Cum luni este 8 martie, în zilele care urmează puteți merge la târgul de mărțișoare organizat în Piața Mică. Detalii găsiți accesând pagina de facebook a evenimentului.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus