Sâmbătă,
08.05.2021
Innorat
Acum
9°C

Control judiciar pentru un bărbat care își teroriza fosta soție. O suna și o urmărea, deși avea ordin de restricție

Control judiciar pentru un bărbat care își teroriza fosta soție. O suna și o urmărea, deși avea ordin de restricție

Un bărbat de 40 de ani este cercetat penal pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești și a fost reținut vineri de autorități. Acum se află sub control judiciar.

Polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu au reținut vineri un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești.

În fapt, sibianul este bănuit că, în cursul anului 2020, ar fi încălcat în mai multe rânduri măsurile dispuse de instanță printr-un ordin de protecție emis pe numele fostei soții. Bărbatul ar fi contactat-o pe femeie în mod repetat și s-ar fi apropiat de aceasta la o distanță mai mică decât cea impusă prin mandat, transmit polițiștii sibieni.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 12 martie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 13 martie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus aplicarea față de sibian a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările în acest caz continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus