Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

Spitalul TBC din Sibiu caută director medical

Spitalul TBC din Sibiu caută director medical

Spitalul TBC din Sibiu scoate la concurs postul de director medical. Postul rămâne liber după ce se încheie perioada de interimat a medicului primar pneumolog Lavinia Danciu, care ocupă acest post din luna noiembrie a anului trecut.

La Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu se organizează concurs pentru postul de director medical. Dosarele se depun la sediul unităţii situat în Sibiu, str.Aleea Filozofilor nr. 3 – 5, până la data de 1 aprilie, ora 14.00, acolo unde se va desfăşura și concursul. Cei care își depun dosarele vor trebui să susțină în 9 aprilie, de la ora 9.00. un test grilă, lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, iar în aceeași zi, de la ora 13.00 își vor susține proiectul de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului. O oră mai târziu vor susține și un interviu de selecție.

Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină în cadrul concursului/examenului media finală cel puţin 7,00, iar la fiecare probă minimum nota 6,00. Media finală a fiecărui candidat se calculează cu două zecimale, ca medie aritmetică a notelor obţinute la probele de evaluare.

La concurs/examen se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc, cumulativ, o serie de criterii generale şi specifice.

Rezultatele cu privire la depunerea dosarelor se vor afișa în data de 2 aprilie. Contestații vor putea fi depuse până în 5 aprilie, iar în 6 aprilie acestea vor fi soluționate. Primele rezultate ale concursului vor fi afișate în data de 12 aprilie, iar rezultatele finale în data de 14 aprilie, după ce vor fi soluționate eventualele contestații.

Vă reamintim că în a doua jumătate a lunii noiembrie 2020, medicul pneumolog Ioan Drăghilă, a anunțat că vrea să se dedice doar activității medicale și a refuzat să îi mai fie prelungit mandatul de director medical. În locul acestuia a fost numită ca director medical interimar medicul primar pneumolog Lavinia Danciu. Concursul este organizat după șase luni, la finalul acestui interimat.

Toate datele despre concurs le găsiți pe site-ul Consiliului Județean Sibiu și pe site-ul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu.

Sursa Foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 7 luni

Să vină cineva cu pile... că pe ăla îl caută, nu caută un candidat serios. Să vină Coldea, Grosu, Budescu, Băcilă grei Sibiului cei mai buni din curtea școlii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus