Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Zăpada din martie a doborât copaci pe drumul dintre Mediaș și Bârghiș

Zăpada din martie a doborât copaci pe drumul dintre Mediaș și Bârghiș

Mai mulți copaci s-au rupt din cauza căderilor de zăpadă și a viscolului, afectând circulația pe DJ 141, între Mediaș și Bârghiș, informează societatea care administrează drumurile județene.

Potrivit reprezentanților Drumuri și Poduri SA, șoferilor care tranzitează DJ 141 le este recomandat să circule cu atenție sporită și să aibă mașinile echipate corespunzător. ”Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, pe DJ 141 Mediaș – Bârghiș copacii încărcați cu zăpada au căzut pe carosabil. Echipele sunt în teren și actioneaza cu patru utilaje pentru degajarea carosabilului. Circulația se desfășoară parțial pe un singur sens. Carosabilul este acoperit cu zăpada. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant”, se arată într-un comunicat al Drumuri și Poduri Sibiu.

Pe site-ul societății (drumuripodurisibiu.ro), la secțiunea ”Alertă trafic”, reprezentanții Drumuri și Poduri actualizează în timp real starea drumurilor județene. Potrivit acestei surse, la ora redactării acestei știri, în afara DJ 141, mai sunt acoperite cu zăpadă sectoarele de drum județean cuprinse între Cristian – Săliște – Jina, Sibiu – Cisnădie – Păltiniș, Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului, Cîrța – Arpașu – Bruiu, Chripăr – Agnita – Bruiu, Dumbrăveni – Mediaș, Șeica Mare – Vecerd și Loamneș – Păuca.

Sursa foto: DRPD Brașov (fotografia este realizată în județul Covasna)

Vizualizari: 766

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus