Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Scutul Pădurii: 6.000 de lei amendă pentru un bărbat care transporta o cantitate mai mare de lemn decât cea declarată în acte

Scutul Pădurii: 6.000 de lei amendă pentru un bărbat care transporta o cantitate mai mare de lemn decât cea declarată în acte

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică, împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică Sibiu, au desfășurat ieri o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor din domeniul silvic. Cu această ocazie au descoperit că un bărbat transporta mult mai mult lemn decât declarase inițial. 

În fapt, în jurul orei 14:30, pe DN 14, în afara localității Copșa Mică, polițiștii au oprit pentru control un autocamion încărcat cu material lemnos. În urma consultării avizului deținut de către transportator, s-a constatat că informațiile privind cantitatea de material lemnos transportat înscrisă în aviz nu concordă cu realitatea.

Avizul de transport prevedea cantitatea de 28,37 mc material lemnos, în realitate fiind transportată cantitatea de 36,64 material lemnos din specia fag și carpen. Astfel, polițiștii au luat măsura sancționării administratorului societății deținătoare a mijlocului de transport cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cantitatea de 8,27 mc material lemnos a fost confiscată.

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus